Onderzoeken privédetective

PrivédetectiveWat kunnen wij voor u als particulier onder andere doen?
Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om in een persoonlijk gesprek uw mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een bedrijf of instelling of werkt u voor de overheid, ga dan naar Bedrijfsrecherche.

Wat kunnen wij bijvoorbeeld voor u als privépersoon doen?

Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om in een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend te bespreken wat ARGUS Recherche speciaal voor ú kan betekenen.

Alimentatiefraude
Als de afspraak is dat de ene partner zijn/haar ex-partner alimentatie betaalt, liggen daar altijd bindende afspraken aan ten grondslag. Wanneer er een vermoeden is dat deze afspraken worden geschonden en dat er dus onterecht alimentatie wordt betaald, kan ARGUS Recherche hier de bewijzen voor vastleggen en rapporteren.
De onterechte betaling kan hiermee geheel of gedeeltelijk gestopt worden en soms zelfs teruggevorderd worden.

Praktijkvoorbeeld alimentatiefraude - Bron: AD.nl

^ Terug naar alle mogelijkheden

Screening / achtergrondonderzoek
Steeds vaker komt het voor dat men een relatie start via een contactsite zoals bijvoorbeeld Lexa, Parship of Tinder. Hierdoor is het aantal valse identiteiten ook drastisch gestegen: is degene aan de andere kant wel wie hij/zij zegt te zijn? En kloppen alle mooie, beloftevolle, minder mooie of zielige verhalen eigenlijk wel? U heeft een onderbuikgevoel dat er iets niet klopt, maar wat? ARGUS Recherche kan u hierbij helpen door een uitgebreide screening te doen op verschillende niveaus en de verhalen grondig en diskreet voor u te checken.

^ Terug naar alle mogelijkheden

Vermoeden van ontrouw
Zijn er signalen dat uw partner niet eerlijk meer tegen u is, steeds vaker moet overwerken, regelmatig onbereikbaar is, dubieuze verhalen vertelt of zijn/haar mobiele telefoon angstvallig beschermt? Dan wordt het tijd eens te overwegen om contact met ARGUS Recherche op te nemen. Wij hebben de ervaring, de mensen en de technische middelen om uw vermoedens te ontkrachten … of te bevestigen.

^ Terug naar alle mogelijkheden

Vermissing van personen
Is er iemand in uw naaste omgeving vermist, dan wacht de politie vaak eerst 24 tot 48 uur, alvorens in actie te komen. Er is dan al kostbare tijd verloren gegaan, tijd waarin de aanknopingspunten nog vers zijn en de kans van terugvinden dus groter. Neem daarom z.s.m. contact op met ARGUS Recherche.
Maar ook als u iemand uit het oog verloren bent waar u graag weer mee in contact wilt komen. ARGUS Recherche zoekt zelfs over onze landsgrenzen heen.

^ Terug naar alle mogelijkheden

Stalking en/of intimidatie
Als u of een van uw gezinsleden stelselmatig lastig wordt gevallen in de vorm van achtervolgen, op hinderlijke wijze en op verschillende manieren contact opnemen of zelfs bedreigingen, dan is er sprake van stalking. Een enorme inbreuk op uw gevoel van veiligheid en privacy.
Met een uitgebreid onderzoeksrapport van ARGUS Recherche kan de politie vervolgens niet meer om de aangifte heen en is de kans op strafrechtelijke vervolging en het einde van de stalking een stuk groter.

^ Terug naar alle mogelijkheden

Onderzoek naar gedrag van kind
Heeft u het vermoeden dat uw zoon of dochter structureel met verkeerde personen omgaat en vreest u het ergste? Of heeft u de indruk dat uw kind onder invloed van een loverboy is? Laat ARGUS Recherche hier onderzoek naar doen zodat u met het eindrapport uw kind kunt overtuigen of ermee naar de politie kunt stappen.

Praktijkvoorbeeld onderzoek naar gedrag van kind - Bron: AD.nl

^ Terug naar alle mogelijkheden

Oplichting
Bent u opgelicht of voelt u zich opgelicht? ARGUS Recherche helpt u met het opstellen van een uitgebreide rapportage en het verzamelen van het benodigde bewijs.
Hiermee is de stap naar justitie voor het doen van aangifte meteen een stuk kleiner en de kans op een onderzoek groter.

^ Terug naar alle mogelijkheden